Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΒΡΑΔΙΑ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ 21/8


     Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με το Κουκλοθέατρο Λαμίας κλείνοντας τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις και θέλοντας να χαρίσει στους μικρούς του φίλους στιγμές χαράς και διασκέδασης διοργάνωσε μια εξαιρετική βραδιά κουκλοθέατρου στις 21 Αυγούστου.

     Τα παιδιά (αλλά και οι ενήλικες)  είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διασκευή του γνωστού παραμυθιού των αδελφών Grimm  «Οι μουσικοί της Βρέμης» και να διασκεδάσουν τραγουδώντας και συμμετέχοντας στην πλοκή του παραμυθιού.
 
 
 
 
 

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 18/8


     Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Αυγούστου 2012 ο καθαρισμός της παράκτιας ζώνης του Αχλαδίου, που διοργάνωσαν από κοινού το Τοπικό Συμβούλιο και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αχλαδιωτών «Το Χρυσάμπελο (Κούμπαο)».

     Εθελοντές κάθε ηλικίας ξεκίνησαν στις 18.30΄ το απόγευμα  περισυλλέγοντας απορρίμματα από όλη την παράκτια ζώνη του χωριού.

      Ιδιαίτερα ενθαρρυντική για εμάς η μεγάλη συμμετοχή μικρών παιδιών που από αυτή την ηλικία αρχίζουν να καταλαβαίνουν την αξία ιδεών όπως ο εθελοντισμός και η αγάπη για το περιβάλλον.
   

 












     Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τους εθελοντές που βοήθησαν και ευχόμαστε η προσπάθειά τους να ευαισθητοποιήσει και άλλους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν σε τέτοιες προσπάθειες αλλά προπαντός να μην ρυπαίνουν τις ακτές μας και το περιβάλλον.


 

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΥΓΥΡΙ ΑΧΛΑΔΙΟΥ 27/7

Με μεγάλη συμμετοχή και πολύ κέφι και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε στις 27/7 το πανηγύρι που διοργάνωσε ο Σύλλογός μας.
 
Η ορχήστρα του Νίκου Μούτσελου ήταν πραγματικά εξαιρετική και κάλυψε όλη την γκάμα παραδοσιακών και λαϊκών τραγουδιών με πολύ καλές φωνές.

 
Οι χοροί από τα χορευτικά συγκροτήματα που παρευρέθηκαν έδωσαν στο πανηγύρι άλλο χαρακτήρα και πραγματικά ανέβασαν την διάθεση και ευχαρίστησαν τον κόσμο που τα παρακολούθησε.
 

     

Βίντεο από Σύλλογο Θρακών Μαγνησίας (YouTube)

Βίντεο από Πολιτιστικό Σύλλογο Ανθήλης (YouTube)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε παράλληλα και έκθεση χειροτεχνίας παιδιών και ενηλίκων του Συλλόγου όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να αγοράσει σε συμβολική τιμή για την ενίσχυση του Συλλόγου, έργα χειροτεχνίας που δημιούργησαν οι μικροί μας φίλοι αλλά και μέλη του Συλλόγου με πολλή αγάπη και μεράκι.


Επίσης πραγματοποιήθηκε και η βράβευση από τον Σύλλογό μας του συντοπίτη μας και χρυσού Παραολυμπιονίκη του Πεκίνου Πασχάλη Σταθελάκου κατά την οποία του απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τον Σύλλογο και του δόθηκαν ευχές από όλο τον κόσμο για μεγαλύτερες επιτυχίες στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

 







 







Βράβευση Πασχάλη Σταθελάκου (YouTube)




Ευχαριστούμε όλους αυτούς που βοήθησαν στην οργάνωση αυτού του γνήσιου παραδοσιακού γλεντιού καθώς και στον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του.